söndag 14 oktober 2012

Nu kör vi!

Idag får Sollentuna en ny blogg.

Man skulle förenklat kunna säga att det här är Sollentunacenterns blogg. Fast egentligen är det en blogg där alla medlemmar i Sollentunacentern får skriva. Centerpartiet är ett öppet parti där många olika åsikter och viljor möts och välkomnas. Det gör att det som skrivs här kanske inte alltid stämmer med den officiella partilinjen, men det är helt ok. Det här är nämligen en blogg med plats för många åsikter, tankar och idéer, inte bara med partiets medlemmar som avsändare utan också från dig som läser vår blogg och väljer att kommentera det vi skriver. En blogg där man får komma till tals, så länge man inte kränker andra eller gör något olagligt. Gör man det rycker antagligen blogg-redaktionen in. Skulle det, mot förmodan, visa sig att något behöver plockas bort eller korrigeras lovar blogg-redaktionen redovisa öppet vad som hänt.

Alla som bloggar här är (med ett enda undantag) Sollentunabor. Alla är på ett eller flera sätt engagerade i Sollentuna. De flesta använder mycket av sin tid till att försöka göra det bättre för andra i Sollentuna och många har god kunskap om vad som händer just nu i Sollentunapolitiken. Därför har vi gott hopp om att det kommer att skrivas om aktuella händelser och nyheter i Sollentuna och att skribenterna kommer att  kommentera och beskriva Sollentunacenterns aktuella politik i nämnder, utskott, styrelser mm. Fast det är självklart upp till var och en att avgöra vad man vill skriva om.

Vi hoppas givetvis att du kommer att gilla vår blogg och det vi skriver. Vill du försäkra dig om att inte missa något läsvärt kan du självklart prenumerera på alla inlägg.

/Blogg-redaktionen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar